Toimitus- ja maksuehdot

Voimassaolo

Voimassa 01.08.2022 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Kumiseta.fi verkkokaupan tuotteita myy Rengasliike Kumisetä Oy, y-tunnus 2564394-2. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät ALV:n, 24%, ellei toisin mainita. Oikeudet hintojen ja postikulujen muutoksiin pidätetään.

Hinnat

Virheestä tai muusta Kumisetä Oy:sta riippumattomasta syystä hinnoittelussa saattaa joskus esiintyä virheitä. Näissä tapauksissa pidätämme oikeuden perua tilaus ja palauttaa maksun asiakkaalle.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Käyttöönotettuja tai asennettuja renkaita ja vanteita ei hyväksytä palautukseen.

Jos haluat palauttaa tuotteita, ne tulee lähettää Jyväskylän toimipisteeseemme. Ole meihin yhteydessä halutessasi sopia palautuksesta : rengasliike@kumiseta.fi

Palautuksen kustannukset eivät kuulu tuotteiden hintaan. Mitä palautus maksaa?

Takuu ja virheet

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on normaali valmistajan myöntämä takuu, tyypillisesti 1 – 3 vuotta. Takuu kattaa mahdolliset materiaali ja valmistusviat. Normaali kuluminen, asennus- ja/tai käyttövirheet eivät kuulu takuun piikkiin.

Kuljetusvaurioiden toteaminen tulee todeta ennen tuotteen asentamista tai käyttöönottoa. Jos kuljetusvaurio todetaan vasta asentamisen tai käyttöönoton jälkeen, palautusoikeus raukeaa.

Takuu ja virhetilanteissa, ole ystävällisesti yhteydessä meihin : rengasliike@kumiseta.fi.

Tilaus ja maksaminen

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n palvelun kautta.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Aktia
 • S-Pankki
 • POP Pankki
 • Säästöpankki
 • Handelsbanken
 • Ålandsbanken
 • Nets (Visa, MasterCard, Diners ja American Express -kortit) Diners ja American Express 2% maksutapalisä
 • Collector laskutus- ja osamaksupalvelu - Tarkempi palvelukuvaus
 • Jousto laskutus- ja osamaksupalvelu

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90 euron laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 euroa/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 euroa/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.


Lisätietoja Joustosta: http://www.jousto.com/.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Turvallisuus ja henkilötiedot

Tilauksen yksittäisiä asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin kyseisen tilauksen tarkoituksiin.

Verkkokaupan maksutavat on toteutettu salattuna yhteytenä suoraan asiakkaalta Paytrail Oyj:n palveluun. Rengaskontti.fi tallettaa tapahtumaa varten ainoastaan asiakkaan osoitetiedot, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Mahdolliset muut tiedot asiakas täyttää Paytrail Oyj:n palvelussa.